Tko smo mi?

Naša web-stranica je: https://hercprojekt.com.hr.

Herc Projekt d.o.o.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj stranici, možete se uključiti u spremanje svog imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo su radi vaše udobnosti, tako da ne morate ponovno ispunjavati svoje podatke kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Ugrađeni sadržaj sa stranih stranica

Članci na ovoj stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.
Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako svoje kontakt podatke pošaljete putem obrasca za kontakt i njegovi metapodaci se čuvaju na neodređeno vrijeme. To je tako da možemo automatski prepoznati i odobriti sve naknadne komentare umjesto da ih držimo u redu za moderiranje.